De Helling

178 beweegt muziekliefhebbers

De Helling

De Helling

Eigenzinnig podium

Het Utrechtse muziekpodium De Helling is een unieke plek waar bezoekers en makers authentieke ervaringen kunnen beleven en creëren. Vanuit de overtuiging dat muziek en cultuur breed toegankelijk moeten zijn, biedt De Helling een divers en laagdrempelig programma voor inwoners uit Utrecht en bezoekers van buiten de stad.

Daarnaast is De Helling een benaderbare organisatie die open staat voor nieuwe initiatieven en ideeën, ruimte biedt aan talent op en achter het podium en daarin ook zelf actief de verbinding zoekt. Bijvoorbeeld door voor en met buurtbewoners en wijkorganisaties programma’s te ontwikkelen voor een brede doelgroep. Het Utrechtse podium was tot 2014 onderdeel van TivoliVredenburg. Sindsdien opereert het zelfstandig. De Helling is één van de grondleggers van de opkomende uitgaanswijk en nieuwe culturele hotspot ‘Rotsoord’.

De Helling heeft 178 aardige ontwerpers gevraagd de communicatiestijl een opfrisbeurt te geven. De wens was een onderscheidende beeldtaal. Waarmee het eigenzinnige karakter van het podium en de unieke eclectische progammering meer tot uiting komen. 178 ontwikkelde een stoer en dynamisch concept met een ‘glitchy' rock ’n roll-randje.

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten. Bel of mail Frederik: 06 333 20 355 frederik@178.nl

de helling, poppodium utrecht huisstijl elementen
de helling, poppodium utrecht huisstijl elementen

de helling, poppodium utrecht huisstijl posters
de helling, poppodium utrecht huisstijl posters
de helling, poppodium utrecht fotografie
de helling, poppodium utrecht huisstijl posters