RAUM

178 beweegt ruimtemakers

RAUM

RAUM

Ruimte voor iedereen

Sinds 2017 nodigt RAUM de bewoners van Leidsche Rijn en de rest van Utrecht uit op hun eigen stukje van het Berlijnplein. Een dynamische open lokatie met een toegankelijk karakter. RAUM creëert daar de condities voor ontmoetingen tussen mensen en culturen. Een gemeenschappelijke plek waar je kunt zijn wie je bent. RAUM is laagdrempelig, verrassend en bijzonder. Het creatieve team van RAUM laat je met een vernieuwde blik naar publieke ruimten kijken. De constante programmering die zij samen vormgeven en organiseren is de ‘trigger’ om naar RAUM te gaan (en weer terug te komen). Bij RAUM zijn diversiteit en meerstemmigheid vanzelfsprekend. Het is een plek om te maken, te beleven, plezier te hebben en je op te laden met positieve energie. Bij RAUM is ruimte voor iedereen.

Ondertussen werkt RAUM ook aan de ontwikkeling van een permanente culturele plek op het Berlijnplein met buiten- en binnenruimtes voor installaties, events, werkplaatsen, horeca en meer. De gemeente realiseert op deze wijze samen met Stichting RAUM een verbindende plek op het middelpunt tussen het oude en het nieuwe Utrecht.

178 ontwikkelde de huis- en campagnestijl voor RAUM. De basis van de visuele identiteit werd gevat in de pay-off 'Ruimte voor iedereen' en een veelzijdig beeldmerk. Het logo schept letterlijk ruimte, is in beweging en op zoek naar nieuwe koppelingen. De dynamische huis- en communicatiestijl komt tot uiting in tal van on- en offline middelen; de website, een magazine, signing op het terrein, de huisstijl voor RAUM-restaurant Venster en uitingen voor events als Stadscamping, Huishonger, Onze stad Ons canvas, Wintersense, Berliner Garten en talkshow De Ruit.

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten. Bel of mail Joost: 06 333 20 355, joost@178.nl

RAUM Utrecht logo, huisstijl,
RAUM Utrecht logo, huisstijl, fotografie terrein
RAUM Utrecht logo, huisstijl,
RAUM Utrecht logo, huisstijl, posters
RAUM Utrecht logo, huisstijl, posters
RAUM Utrecht logo, huisstijl, uitingen en borden op het terrein
RAUM Utrecht logo, huisstijl, posters
RAUM Utrecht logo, huisstijl, banner
RAUM Utrecht logo, huisstijl, fotografie terrein
RAUM Utrecht logo, huisstijl, posters
RAUM Utrecht logo, huisstijl, poster