RAUM

178 beweegt ruimtemakers

RAUM

RAUM

Shape the city

De stad wordt gemaakt door zijn gebruikers. RAUM maakt stedelijke thema’s tastbaar via exposities en events. Aan de hand van een inhoudelijk programma worden bewoners gevraagd om mee te denken en te bouwen aan de stad van de toekomst. Op een unieke locatie: een weids terrein op het Berlijnplein aan de rand van Leidsche Rijn, de snelst groeiende stadswijk van Nederland. Met het ‘Makershuis’ en het RAUM paviljoen (met restaurant Venster) als rotsen in de branding. RAUM nodigt je uit om in deze open ruimte te komen ervaren, onderzoeken en meemaken.

Ondertussen werkt RAUM ook aan de ontwikkeling van een permanente culturele plek op het Berlijnplein met buiten- en binnenruimtes voor installaties, events, werkplaatsen, horeca en meer. De gemeente realiseert op deze wijze samen met Stichting RAUM een verbindende plek op het middelpunt tussen het oude en het nieuwe Utrecht.

178 ontwikkelde de huisstijl en het communicatieconcept voor RAUM. De basis van de visuele identiteit werd gevat in een veelzijdig en eigenzinnig beeldmerk. Het logo schept letterlijk ruimte, is in beweging en op zoek naar nieuwe koppelingen. De dynamische huis- en communicatiestijl komt tot uiting in tal van on- en offline middelen; de website, een magazine, signing op het terrein, de huisstijl voor RAUM-restaurant Venster en uitingen voor events als Stadscamping, Huishonger, Onze stad Ons canvas, Wintersense, Berliner Garten en talkshow De Ruit.

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten. Bel of mail Joost: 06 333 20 355, joost@178.nl

RAUM Utrecht logo, huisstijl,
RAUM Utrecht logo, huisstijl, fotografie terrein
RAUM Utrecht logo, huisstijl,
RAUM Utrecht logo, huisstijl, posters
RAUM Utrecht logo, huisstijl, posters
RAUM Utrecht logo, huisstijl, uitingen en borden op het terrein
RAUM Utrecht logo, huisstijl, posters
RAUM Utrecht logo, huisstijl, banner
RAUM Utrecht logo, huisstijl, fotografie terrein
RAUM Utrecht logo, huisstijl, posters
RAUM Utrecht logo, huisstijl, poster