Big Friends

178 / beweegt grote vrienden

Big Friends

Big Friends

Laat kinderen groeien

De vrijwilligers van Big Friends investeren tijd in kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook al is dat maar 1 keer in de week; de impact is groot. Door aandacht en samen dingen ondernemen, krijgen deze kinderen meer zelfvertrouwen. Hun horizon wordt verbreed en ze zitten lekkerder in hun vel. De mentoren van Big Friends zorgt ervoor dat kinderen in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam zich kunnen ontwikkelen, dat ze kansrijker worden om stappen te maken in de maatschappij. De vriendschappen van Big Friends laten kinderen groeien.

Voor Big Friends (voorheen Big Brothers, Big Sisters) heeft 178 aardige ontwerpers de nieuwe huis- en campagnestijl ontwikkeld. Een stoere sympathieke beeldtaal met een knipoog naar de sportwereld. Wel zo toepasselijk voor de vriendenteams van Big Friends. De door ons geformuleerde belofte 'Big Friends laat kinderen groeien' is de pay-off in de campagne geworden. De nieuwe visuele identiteit hebben we toegepast op een serie on- en offline communicatiemiddelen (ontwerp website, Canva-templates etc).

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten. Bel of mail Frederik: 06 333 20 355, frederik@178.nl