Agora

178 beweegt eigenwijze scholieren

Agora

Agora

Koningin Wilhelmina College Culemborg (KWC)

De Agora-onderwijsmethode motiveert leerlingen om zich te ontplooien. Vanuit hun eigen kracht (middelbaar onderwijs). Nieuwsgierigheid en leergierigheid zijn leidend. De scholieren stippelen hun eigen pad uit en komen op die manier meer over zichzelf en de maatschappij te weten.

Leer méér door jezelf uit te dagen. Vergroot je wereld en krijg meer zelfvertrouwen. Agora is de ultieme doe-het-zelf school. Volg je eigen pad, daar word je wijzer van!

Voor het Agora Handboek hebben we een kleurrijke collage-stijl ontwikkeld, een frisse fotografische vormtaal. Met deze beeldtaal geven we uiting aan de ontdekkingstocht van de Agora-leerlingen. Opgebouwd uit de bits & pieces, indrukken, stukjes informatie die leerlingen naar aanleiding van challenges verzamelen. On- en offline. Zo vormen ze zelf een beeld van wereld en stomen ze zichzelf klaar voor het examen en de maatschappij.

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten. Bel of mail Frederik: 06 333 20 355, frederik@178.nl