MAAK RUIMTE

178 beweegt bouwers & bewoners

MAAK RUIMTE

Maak ruimte

Geïntegreerde aanpak: meer betekenis, meer waarde

Communicatie in gebieds- en vastgoedontwikkeling gaat vaak over het tonen van mooie eindbeelden. Flashy artist impressions en maquettes die potentiële kopers en investeerders moet interesseren. Maar waarom raken ze geïnteresseerd? Of waarom juist niet?

Met onze aanpak Maak Ruimte bouwen we aan een verhaal over een plek. Van groot belang daarbij zijn de intrinsieke behoeften van de mensen die deze plek gaan bezoeken, bewonen en gebruiken. We willen deze groep betrokken maken én houden en zo méér betekenis en waarde creëren voor het plan. Dat heeft effect op de dialoog tijdens de ontwikkeling, de betrokkenheid tijdens de bouw, de interesse bij verkoop en de hechtheid van de nieuwe community wanneer men er woont.  

178 heeft samen met vastgoedmarketeer Rogier Boogaard een geïntegreerde aanpak ontwikkeld. Marketing, communicatie en vormgeving komen daarin samen. Van A tot Z, zonder de O van overhead. Onze geïntegreerde aanpak ‘Maak Ruimte’ maakt plekken relevant voor een potentiële doelgroep. Deze methode voor het vermarkten van gebieden en vastgoed biedt een aantal interessante voordelen:

> Ervaring: ruimtemakers Joost Hoekstra, Frederik Nysingh (178) en Rogier Boogaard (Beeldstories, ex Heijmans) hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling van doeltreffende marketingplannen en communicatieconcepten voor gebieds- en vastgoedprojecten (ontwikkeling, herontwikkeling).

> Efficiëntie: één team voor opstellen van het marketingplan en vertaling naar een communicatieconcept t/m de productie van communicatiemiddelen (korte lijnen – snel schakelen).

> Effectiviteit: communicatie op het raakvlak tussen product en doelgroep, we maken ruimte relevant

178 ontwikkelde positionering, naamgeving, huisstijlen en campagnes voor onderstaande projecten. In opdracht van uiteenlopende ontwikkelaars, placemakers en woningcorporaties.

Wil je meer weten over onze geïntegreerde aanpak? Laat het ons weten. Bel of mail Frederik: 06 333 20 355, frederik@178.nl

logo's van ruimte makers
foto, wonen op hoog niveau, ontworpen door 178 aardige ontwerpers
magazine, in het noorderlicht, spreads met informatie en woningen
logo van de wilde tuin, groen woongeluk
diverse uitingen voor de wilde tuin waaronder posters, een magazine en een mok
logo new babylon
new babylon uitingen, laptop
de meester, woningen met tijdloze klasse, fotografie van het gebouw
de meester uitingen
ben opzoek,
uitingen ben opzoek
raum logo met fotografie van het terrein
raum fotografie van het terrein en diverse uitingen voor verschillende events
uptown sloterdijk fotografie met logo
uitingen voor uptown sloterdijk
cartesius,fotografie met grafische uiting
uitingen voor cartesius met fotografie, drukwerk, desktop, webdesign, events
huis in de bosschen logo met grafische laag
huis in de bosschen uitingen, campagne matteriaal, desktop, webdesign, magazine
diverse logo's van klanten