ICOM

178 beweegt museumprofessionals

ICOM

ICOM

Verrijkt jouw internationale museumnetwerk

ICOM (International Council of Museums) is een belangrijke verbindende factor voor het museumvak. Een internationaal netwerk waar expertise wordt gedeeld en vergroot. Een platform voor en door museumprofessionals. Het uitwisselen van kennis en ervaring helpt de ca. 6.000 Nederlandse leden nog beter te worden in hun vak. De branche-organisatie zorgt ervoor dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Op de netwerk-events, waar uiteenlopende disciplines bijeen komen, verruimen de aangesloten museum-medewerkers hun horizon.

178 aardige ontwerpers ontwikkelde de nieuwe campagne voor het programma van ICOM. Doel is de opkomst bij de verschillende events te vergroten en daarmee de onderlinge verbinding en uitwisseling van kennis te stimuleren. In de beeldtaal geven we uiting aan de verbindende kracht van ICOM door met patronen te werken die zijn opgebouwd uit een detail uit woordmerk (de verbindingslus in de 'M' van ICOM). 'Verrijk jouw internationale museumnetwerk' is de nieuwe pay-off geworden. We hebben de vernieuwde campagnestijl toegepast op een serie on- en offline uitingen  (Canva-templates, event aankleding etc).

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten. Bel of mail Frederik: 06 333 20 355, frederik@178.nl