Heijmans

178 beweegt buitenmensen

Heijmans

Parijsch

De Wilde Tuin, Forteneiland, Borg en Buiten

Net buiten Culemborg, vlakbij de Lek en Hollandse Waterlinie, realiseert Heijmans een nieuwe woonwijk: Parijsch. Duizend woningen, duurzaam gebouwd en omgeven door veel groen. Verspreid over verschillende buurten met elk een eigen stijl en sfeer. Aantrekkelijk voor een lokale en een regionale doelgroep.

178 ontwikkelde concepten voor de visuele identiteit van drie deelgebieden in Parijsch. Per buurt een eigen beeldtaal om specifieke doelgroepen te bereiken. Bestaande uit een huis- en communicatiestijl (inclusief copyconcept) gebaseerd op een strategisch thema en naamgeving voor twee van de drie deelgebieden (De Wilde Tuin, Borg en Buiten).

> De Wilde Tuin, ongerept ruim wonen. De woningen in deze buurt hebben een stoere en ruime uitstraling. Door ontwerp en materiaalgebruik een vriendelijke, wat hoekige, ‘rotsachtige’ look&feel. Speels geplaatst tussen 3 groene onaangeharkte buitenruimtes. Een groene oase, midden in de natuurrijke omgeving van Parijsch.

Landelijk wonen, op een natuurrijke lokatie met een eigenidentiteit. Midden in het groen. Een spannende avontuurlijke plek. Afgebakend, maar onaangeharkt. Een fijne plek om thuis te komen of om samen hutten te bouwen. In De Wilde Tuin’krijgt iedereen de ruimte om te groeien.

> Forteneiland, thuis in een groene vesting. De woningen op Forten eiland hebben een kloeke uitstraling. De architectuur is eigentijds met een knipoog naar het verleden. Geïnspireerd door de bebouwing in forten en vestingen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Eigenzinnige vormgeving in de groene waterrijke omgeving van Parijsch.

Forteneiland is een avontuurlijke woonwijk. Een eiland met leuke plekken om elkaar te ontmoeten. Niet alleen waarvoor je geld, maar ook een unieke landelijke omgeving en woningen die net even anders zijn. Forteneiland is een bolwerk van stoer woonplezier. Op het lijf geschreven voor mensen die voor kwaliteit gaan en houden van een uitdaging.

> Borg en Buiten, leef het buitenleven. Borg en Buiten is een gezonde wijk voor iedereen. Groen, omgeven door water en aan de rand van het buitengebied. Met aandacht voor klimaatadaptatie, biodiversiteit en alle ruimtevoor plant en dier. Een wijk die uitdaagt naar buiten te gaan en te bewegen. Waar mensen elkaar ontmoeten in het groen. Huizen met een scandinavische look & feel, met veranda's en ruime tuinen.

Borg en Buiten is een wijk waar je je thuis voelt. Je eigen geborgen plek midden in de natuur. Hier leef je het buitenleven. Met de faciliteiten van Culemborg om de hoek. Een autoluwe wijk met groen tot aan de voordeur. Waar je lekker kunt ontspannen met vrienden op je veranda of in de tuin. Waar kinderen in en uit kunnen rennen en heerlijk buiten kunnen spelen. Binnen en buiten lopen op organische wijze in elkaar over.

Meer weten over 178 of over dit project? Laat het ons weten. Bel of mail Frederik: 06 333 20 355, frederik@178.nl

de wilde tuin voor heijmans
forten eiland en borg en buiten voor heijmans
heijmans de wilde tuin
heijmans parijsch grafische posters
heijmans parijsch abri grafische poster op bushoekje
heijmans design
heijmans spread magazine de wilde tuin

heijmans de wilde tuin mok en ai
heijmans foren eiland stoer woonplezier
heijmans grafische poster design forten eiland
heijmans forten eiland poster in buitenruimte
heijmans foto van woning en tekst met thuis in een groene vesting
heijmans spread forten eiland
heijmans borg en buiten grafische uiting
heijmans borg en buiten grafische uitingen
heijmans borg en buiten, bouwdoeken bij bouwplaats
grafische uiting borg en buiten heijmans
heijmans borg en buiten grafische uiting met fotografie er in