Pak artrose aan

178 beweegt gevoelige gewrichten

Pak artrose aan

Pak artrose aan

Zet stappen. Kom in beweging!

Artrose is een ziekte van de gewrichten, vaak in de heup of knie. Bijna een miljoen mensen inNederland heeft artrose in deze gewrichten. De ziekte is chronisch en langzaam progressief. 178 is door RegioZorg NU uit Utrecht gevraagd een campagneconcept te ontwikkelen om een brede doelgroep te inspireren zélf in actie te komen. En op die manier klachten te verminderen waar een grote groep dagelijks mee te maken heeft.

Door de doelgroep op een positieve manier te benaderen creëren we impact. We maken de problematiek alledaags en verlagen de drempel naar achterliggende informatie en tips. In combinatie met persoonlijke ervaringen van mensen met artrose zorgen we voor relevantie en betekenis. We hebben ervoor gekozen om een activerende url/website afzender van de on- en offline campagne te maken: pak-artrose-aan.nl. Een centrale online plek waar de doelgroep informatie en tips kan vinden. Uiteindelijke afzender van dit online platform zijn huisartsen, fysiotherapeuten en orthopeden in Noordwest Utrecht. De campagne bestaat, naast de website, uit een mix van on- en offline middelen die bijvoorbeeld in en rond de praktijkruimtes van bovenstaande zorgverleners kunnen worden ingezet.

Wil je meer weten over dit project of over 178? Laat het ons weten. Bel of mail Frederik: 06 333 20 355, frederik@178.nl

pak artrose aan, grafische uiting
pak artrose aan, grafische uiting en illustratie
pak artrose aan, grafische uiting, poster en abri is bushoekje
pak artrose aan, grafische uiting poster
pak artrose aan, grafische uiting banner
pak artrose aan, grafische uiting, spread
pak artrose aan, grafische uiting
pak artrose aan, website
pak artrose aan, grafische uiting, banner